Circle of Trust

De ‘Circle of trust’ bestaat uit mensen waar Xander regelmatig mee samenwerkt. De relaties zijn gebaseerd op overeenkomstige waarden en vertrouwen.

YVONNE VRUGGINK

Yvonne Vruggink brengt graag haar creatieve uitdrukking in fotografie, muziek en haar zijn. Ze maakt muziek met verschillende instrumenten en haar pure stem voert je mee op reis diep in jezelf. Ze begeleidt op fijngevoelige, liefdevolle en rustige wijze. Ayahuasca heeft haar het proces van vrouw-zijn, zelfliefde en acceptatie getoond en graag deelt ze dit met ieder. Ze is ceremonie leider en muzikante tijdens de ceremonies. Voor meer informatie bekijk haar website:www.yvonnevruggink.nl.

JERÔME KARSSENS

Jerôme Karssens is professioneel ademinstructeur en heeft de instructeursopleiding bij Wim Hof (iceman) gevolgd. Hij is zachtaardig, fijngevoelig en liefdevol in zijn rol als begeleider bij Ayahuasca ceremonies. Deelnemers voelen zich snel bij hem op hun gemak en zien hem als een luisterend oor. Hij is op het juiste moment aanwezig om ondersteuning te bieden.
Voor meer informatie, bekijk zijn website: www.ademwerk.nu

JOSEPH LINNENBANK

Joseph Linnenbank is ruim ervaren doch zeer jong van geest. Hij heeft veel ervaring als (spiritueel)leraar, coach en therapeut. Een toegankelijke man met een schat aan kennis. Deelnemers zien in hem een begeleider die je altijd om advies kan vragen en waar nodig zal ondersteunen. Een fijne man waarbij je je snel veilig voelt.
Voor meer informatie, bekijk zijn website: www.destroming.frl