Coach traject hele dag

Wat kun jij hieruit halen?

 

Dit intense één -op- één coaching traject is bedoeld voor degenen die beter in verbinding willen komen met hun eigen identiteit, gevoelsleven en talent. Door over te gaan tot actie doorbreek je een negatieve spiraal met meer positieve energie tot gevolg. Dit traject is volledig op maat gemaakt, passend bij jouw hulpvraag en behoefte. Het is geschikt voor zowel particulieren als voor degene met een zakelijke achtergrond, bijvoorbeeld als ondernemer of werknemer binnen een organisatie.

 

Kamp je met motivatieproblemen, ben je herstellende van een burn-out of wil je deze juist voorkomen, dan is dit traject uitermate geschikt om positieve verandering te brengen. Dit traject is ook zeer geschikt voor mensen die plannen voor zich uitschuiven en moeite hebben om over te gaan tot actie. Het doel is om zelf meer de regie te krijgen over je leven en zo keuzes te maken die passen bij je intrinsieke motivatie, passie en gevoelsleven.

 

Hoe we te werk gaan

 

Tijdens deze dag gaan we contact maken met onze binnenwereld om een betere verbinding te bewerkstelligen met jouw eigen identiteit. Je wordt uitgedaagd om via zelfanalyse duidelijk te krijgen waarom je dit levenspad bewandelt. Zelfanalyse en bewustwording is essentieel om je leven de richting te geven die bij je past. We gaan jouw talenten beter naar voren laten komen en een realistisch plaatje schetsen in hoeverre je deze toepast in de praktijk.

 

We starten de dag met een wandeling van circa 90 minuten in de duinen vlakbij Haarlem. Aansluitend gaan we naar een locatie in een natuurlijke omgeving op nog geen 10 minuten afstand waarbij we in alle rust het traject met elkaar vervolgen. Het programma van de dag varieert en is afgestemd op de behoefte. Te denken valt aan meditatieoefeningen, familie- of organisatie opstelling, coachgesprek van hart tot hart, mentale en/of emotionele blokkades doorbreken, actieplan maken, talenten ontdekken en praktisch toepasbaar maken en diverse andere oefeningen en thema’s. Alle oefeningen vinden plaats in overleg en dragen bij aan jouw doelstelling en behoefte.

 

Informatie

  • Een coaching traject van een dag begint om 8.00 of 9.00 uur en eindigt om circa 16.00 of 17.00 uur.
  • Het dagtarief is €560,- (excl. 21% BTW).
  • De locatie is in regio Haarlem.
  • Via onderstaand formulier kun je een afspraak aanvragen. Binnen 48 uur ontvang je een reactie.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht