Privé traject verslaving

Privétraject verslaving

 

Dit traject is speciaal voor mensen die kampen met een alcohol- en/of (soft) drugsverslaving. Er ligt vaak een emotionele oorzaak aan de basis van een verslaving. Die oorzaak wordt onderdrukt door verdovende middelen. Naast de onderdrukte emoties kan er ook een mentale verslaving ontstaan. Je ervaart een sterkere behoefte aan verdovende middelen in bepaalde situaties. De verslaving wordt dan door gedrag in stand gehouden.

 

Wat kun jij hieruit halen?

 

Met bewustwording kun je een patroon doorbreken en gedrag aanpassen. We traceren de onderliggende emotionele blokkade en helen waar nodig. Tijdens dit intense proces neem je steeds meer de regie over je verslaving. De innerlijke rust die hieruit voortkomt creëert ruimte voor creativiteit en passie. De verslaving beheerst je leven niet meer, jij beheerst de verslaving.

 

Hoe gaan we te werk?

 

We plannen vier of vijf sessies in een tijdspanne van ongeveer 8 weken.

 

1e sessie, 90 min – 120 min Wandeling

 

We maken kennis en creëren een setting waarin we vrij over je verslaving kunnen praten. Aan het einde van de sessie zijn je behoeftes, doelen en valkuilen concreet.

 

2e sessie, 90 min Coaching en heling

 

We bekijken in welke systemen je zit. Dat kunnen familie, vrienden, werk en andere (sociale) tijdsbestedingen zijn. Hoeveel tijd investeer je erin en op welke manier dragen ze bij aan jouw leven? We gaan aan de slag met de vraag waarom je verdovende middelen gebruikt. Daarvoor onderzoeken we of er emotionele blokkades gekoppeld zijn aan de verslaving.

 

3e sessie, 60 min Heling en beter contact krijgen met het gevoelsleven

 

Emotionele blokkades en overtuigingen ontstaan vaak al vroeg in onze levens. Door meditatie en zelfonderzoek krijg je inzicht in diepgewortelde blokkades. Een heling kan deze blokkades doorbreken.

 

4e sessie, hele dag (10.00 – 19.00) Ayahuasca ceremonie (in overleg, vrije keuze)

 

Uitgangspunt is dat deelname bijdraagt aan een inzicht, heling en bewustwording van diepe emotionele overtuigingen.

 

5e sessie, 60 min Coaching

 

Wat is er voor jou verandert? Hoe pas je nieuwe inzichten in de praktijk toe? En wat heb je nodig om niet terug te vallen?
Wanneer nodig bekijken we hoe een vervolgtraject eruit zou zien.

 

Informatie

 

  • We plannen de 4 of 5 sessies in een tijdspanne van ongeveer 8 weken (in Haarlem en omstreken).
  • Totaalprijs is €375,-.
  • Totaalprijs met Ayahuasca-ceremonie is €495,-.
  • Vraag via onderstaand formulier een afspraak aan. Binnen 48 uur ontvang je een reactie.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht