Reacties Ayahuasca

41 Reactie's
 • Rose
  Geplaatst op 08:41h, 01 augustus Beantwoorden

  Naam
  Rose
  Woonplaats
  Haarlem
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca ceremonie

  Reactie

  Ik wil jullie bedanken voor het liefdevol en kundig begeleiden van mijn eerste 2 Ayahuasca reizen.

  Ik was best een beetje zenuwachtig omdat ik totaal niet wist wat er komen zou.
  Ik was met mijn best vriend Jeff gekomen die al 4 reizen bij Xander heeft gemaakt dus ik was echt blij dat hij ook mee was.
  Hij legde me uit dat ik er vol vertrouwen in moest gaan net als van de glijbaan gewoon gaan, niet tegenhouden.

  We kregen eerst een mao remmer en ongeveer 10 minuten later de Ayahuasca drank ( het smaakt naar bittere boomschors koffie)
  We gingen liggen op ons matras met een eigen meegebracht kussen en dekentje..
  Yvonne begeleide ons met een meditatie ontspannen de reis in..
  Ik voelde tintelingen komen vanuit mijn tenen langzaam omhoog en mijn hart ging heel hard pompen. ik dacht ok nu gaat het beginnen, ik probeerde te ontspannen…en daar ging ik..
  Ik kwam ik een rollercoaster van kleuren en vormen maar ook in een wereld van chaos, ik wist toen nog niet hoe je je reis kunt sturen. Yvonne kwam bij me zitten en leerde me dat ik met mijn ademhaling heel goed kan sturen.
  Na de eerste reis gingen we nog een reis maken, eerst twijfelde ik of ik nog wel een keer z’on heftige reis wilden maken, maar na even goed na denken en overleg ging voor een half glaasje. ik wist nu ook hoe ik de reis beter kon sturen.

  Ik heb al mijn antwoorden gekregen, zelfs een gesprek gehad met mijn overleden mama.. we hebben gelachen en ik heb gehuild..toen Yvonne een deken over me heen deed voelde dat zo knus ook alsof ik zelf weer even kind was..
  Ik voelde me heel veilig en ook ZO DANKBAAR!
  Ik heb geleerd meer te spelen met mijn dochter, meer tijd te maken voor mensen die van mij houden, werk gaan doen waar je hart een sprongetje van maakt, gezonder te gaan leven en tegen de chaos blijkbaar in mijn hoofd was het antwoord vaker te gaan mediteren.. alles valt samen..
  Alles wat ik zag zat in mij…alles is liefde je moet alleen je hart volgen. dat klopt altijd!

  De muziek was prachtig (Yvonne 5 zangeressen in 1!!) wat een mooie stem!
  ook de super mooie instrumenten die Xander en Yvonne speelden maakte het helemaal af..de trillingen gingen door heel mijn lichaam..

  Ik dacht dit zou iedereen een keer mee moeten maken! ik heb de liefde , het licht de bron aangeraakt..
  wauw , wauw , wauw..

  De lekkere soep, het fruit en de broodjes na afloop van de reis waren heerlijk.
  We konden nog even rustig aansterken en landen en om 19.00 gingen we weer naar huis..
  Ik voelde me echt uitgeput. was blij dat ik bij mijn vriendjes kon logeren..
  Ik heb me goed voor bereid door echt gezond en licht te eten,1 week geen koffie, geen alcohol en rood en varkensvlees.. en dat heeft moeder Ayahuasca mij in dank afgenomen ik had buiten een droge mond nergens last van..

  Nogmaals super bedankt voor de deze prachtige dag en ik zou het iedereen van harte aanraden..

 • Guido
  Geplaatst op 07:23h, 30 juli Beantwoorden

  Naam
  Guido
  Woonplaats
  Amsterdam
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca ceremonie 28 juli

  Reactie

  Xander en Yvonne, hebben ondanks de vele jaren ervaring nog steeds bezieling voor hun vak. Hierdoor ervaar ik elke keer (en met mij vele anderen) een goed voorbereide en begeleide ceremonie. Die zo is uitgekiend dat er ook nog steeds persoonlijke aandacht is waar nodig en afgestemd op de persoon. Heel knap.

 • Marlies
  Geplaatst op 07:20h, 30 juli Beantwoorden

  Naam
  Marlies
  Woonplaats
  Haarlem
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca ceremonie 28 juli

  Reactie

  Voor mij de eerste keer deze “reis’’ en daardoor zo indrukwekkend.
  Mijn intentie was: ‘controle loslaten’ en daarmee heb ik me ook voorbereid en was het ook belangrijk voor mij om me veilig te voelen om met
  deze sessie/ reis controle los te laten om me over te geven aan het onbekende, elke reis is zeer persoonlijk, niemand kan je vertellen hoe je het gaat beleven.
  Door een één op één regressie sessie die ik voorheen had gehad had ik een prettige indruk van Xander en wist ook intuïtief dat ik me bij zijn Ceremonie veilig kon voelen.
  Dat er ook een lichamelijke ontspanning aan was gekoppeld had ik niet bedacht, maar ik voelde als eerste na het innemen van de thee langzaam mijn lichaam na allerlei tintelingen zwaarder worden, dus ontspanning.
  Door nervositeit was mijn maagstreek wat gespannen en ik voelde dat langzaam weg trekken en mijn gehele buik ontspande zich, een fijn gevoel.
  Daarna kwamen er de beelden, dat is wat moeilijk te volgen, het loopt door elkaar heen zit geen lijn in, gaat ook best wel snel en alle kanten op.
  Donkere kleuren en vormen en mooie lichte wisselden zich af, met vreemde symbolen en ‘rare’ wezens die voorbij kwamen, dit ging zo’n tijdje door.
  In golven kwamen de beelden in intensiteit op.
  Ineens keken er twee zwarte ogen indringend naar mij, dat voelde wat onprettig en ‘t verdween weer, daarna volgde er een zwarte arm met een gebalde vuist en was ook weer snel weg.
  Kleuren, symbolen en dergelijke kwamen weer terug.
  Toen zag ik een pikzwarte grond met zwarte ijsschotsen met de punten naar boven en ik realiseerde me dat ik er aan gebonden was, en een stem in mijn hoofd die zei: “Je zit er aan vast”!
  Direct reageerde ik .
  “Nee, nee ’schreeuwde een stem in mijn hoofd ( niet hardop) “dat ben ik niet, dat ben ik niet’…ik ben een kind van God, ik ben liefde , ik ben licht…
  “ Die grond is mijn eigen shit, rommel, mijn eigen verzonnen onzin…illusie…
  Stem in mijn hoofd: “ik doe het ook zelf, wat doe ik mezelf aan”.
  De zwarte grond/ ijsschotsen loste zich op en toen kwamen er veel tranen.
  Ik wilde ook wel weer die ogen opzoeken, zo van : Nou kom maar op, waar ben je, ik ben niet bang!
  Maar ze kwamen niet meer langs.
  Kleurende beelden, verschillende figuren een flits van Jezus aan het kruis ( in het licht) en een witte engel passeerden nog.
  Langzaam werd de kracht minder en voelde ik dat de werking van de thee begon te vervagen en kwam de ’reis’ ten einde.
  Het was een indringende ervaring.
  Ik voelde me erna ook uitgeblust alsof iemand je even helemaal door elkaar heeft geschud, de tijd om dan gewoon maar te liggen en alleen luisteren
  naar de mooie muziek heb je dan ook nodig.
  Ik heb nog een Sjamanenkaart getrokken : Dood en Wedergeboorte

  Sávonds heb ik nog thuis op de bank anderhalf uur naar de waaiende takken van bomen die ik door de openstaande deur zag gekeken,( voor mij heel ongewoon)
  Als laatste ‘gift’ kreeg ik toen ik even mijn ogen dicht deed en een prachtige heldere groene vlek te zien kreeg, tussen mijn wenkbrauwen bij mijn ‘derde’ oog.

  Alle lof voor de verzorging van de dag, persoonlijke aandacht, de prachtige muziek, de live instrumenten, klankschalen, trommel, didgeridoo, gitaar ( geweldige stem van Yvonne) dit alles vulde mooi aan en was afgestemd.
  Over alles is goed nagedacht.
  Dank daarvoor.

 • Reinout
  Geplaatst op 07:31h, 08 mei Beantwoorden

  Naam
  Reinout
  Woonplaats
  Zwolle
  Deelgenomen aan
  05-05-18

  Reactie

  Xander, wat een fantastische reis heb ik mogen ervaren via moeder Ayahuasca. Ver voorbij alles wat ik zou kunnen meemaken hier op aarde heb ik een reis gemaakt en mijn guru ontmoet. Ik heb alle vragen kunnen stellen aan. Ik weet alles wat ik wilde weten en deze reis op Bevrijdingsdag was mijn dag voor bevrijding die al vast stond. Met heel mijn hart dank ik jou en Yvonne voor het verloop van de ceremonie. De geweldige muziek en zang heb ik in elke cel van mijn lijf gevoeld. Ik dank Moeder Ayahuasca voor het in contact brengen met mij guru en de reis door al mijn vragen over creatie. Laat het licht schijnen over iedereen die met jou in contact komt. En nu genieten van alles wat dit aardse paradijs ons te bieden heeft. Namasté,Reinout

 • Patricia
  Geplaatst op 12:38h, 01 mei Beantwoorden

  Naam
  Patricia
  Woonplaats
  Den Haag
  Deelgenomen aan
  Vrouwen ceremonie 28-04-18

  Reactie

  Lieve Yvonne en Stephanie,
  Ik wil jullie nog eens super bedanken voor deze mooie dag. Zelfs als nuchtere meid zonder verwachtingen en een enorme controlefreak ben ik helemaal om en dat is mede dankzij jullie. Bedankt dat jullie me hebben begeleid naar de mooie reis die ik heb mogen maken. Ik heb zoveel over mijzelf geleerd. Ik sta opeens open voor liefde van andere, ben minder hard en heb heel erg de drang om gezond te leven na al die jaren van ongezond te leven. De sigaretten zijn zeker verleden tijd. Ik kan niet wachten op wat er nog meer is en ik zou jullie aan iedereen aanraden.
  Groetjes en zeker tot ziens.

 • Annelin
  Geplaatst op 08:29h, 09 april Beantwoorden

  Naam
  Annelin
  Woonplaats
  Amsterdam
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca ceremonie 7 april 2018

  Reactie

  De ayahuasca ceremonie met Xander en Yvonne was een super mooie ervaring. Precies waar ik naar zocht: diepgang gecombineerd met lichtheid. Hiermee bedoel ik: alle mogelijkheid om pijn te doorvoelen, los te laten en mooie inzichten te krijgen en tegelijkertijd ook de lichtheid van de aanwezigheid van Xander en Yvonne te ervaren. Die lichtheid zorgde er voor mij voor dat ik diep durfde te gaan; het gaf mij een veilig gevoel. Begeleid met mooie (live) muziek, die mij zeker nog dieper en verder bracht. Wat ik ook prettig vond is dat je voor tussen en na de ceremonie alle ruimte krijg om je behoefte te volgen; naar huis, blijven, naar buiten, binnen blijven, allemaal goed. Zeer ongedwongen. Zeker aan te raden en ik kan me zomaar voorstellen dat ik weer een keertje langskom 🙂

 • Carla
  Geplaatst op 12:51h, 26 februari Beantwoorden

  Naam
  Carla
  Woonplaats
  Almere
  Deelgenomen aan
  Vrouwen ceremonie 24 feb 2018

  Reactie

  Het was voor mij een bijzondere en intense eerste ervaring met moeder Ayahuasca. Een ervaring die zich moeilijk in woorden laat omschrijven. Tijdens mijn reis voelde ik een intense dankbaarheid naar deze heilige plant voor alles wat zij me liet ervaren, en die dankbaarheid voel ik nog steeds. De begeleiding, de muziek en de verzorging waren voor mij zeer liefdevol en veilig. Dank jullie wel hiervoor! Ik kom zeker nog eens terug!

 • Henry Kortman
  Geplaatst op 13:40h, 22 januari Beantwoorden

  Naam
  Henry Kortman
  Woonplaats
  Alblasserdam
  Deelgenomen aan
  Veteranen Ceremonie op 21 januari 2018

  Reactie

  Mijn eerste Ayauasca ervaring.

  Drie a vier jaar geleden hoorde ik voor het eerst over Ayahuasca. Dit gebeurde tijdens een ice-men workshop onder begeleiding van Kelly Mostard. De work-shop werd aangeboden door de mannen van Eindbazen ( Wiggert Meermanen Michel Vos ). Tijdens de work-shop werd er gesproken over moeder Ayahuasca. Het had mijn interesse opgewekt, maar op dat moment deed ik er niet zoveel mee. Na enige tijd maakte Wiggert Meerman een podcast over zijn Ayahuasca ervaringen. Hij wilde zijn ervaringen delen met anderen. Mijn interesse groeide en groeide. Heb kort daarna Wiggert benaderd en gevraagd of hij wist waar en wanneer er Ayahuasca ceremonies worden gehouden. Maar ook daarna is het er niet van gekomen.

  Ayahuasca komt naar jou.

  De jaren verstreken en wederom deed ik er niks mee. Wiggert vertelde in een van zijn podcast, dat Ayahuasca naar jou toekomt en niet andersom. En daar was het moment. Aantal weken geleden kwam er een bericht op facebook van Luc Van Poelje over een Ayahuasca ceremonie voor veteranen onder begeleiding van een oud Marinier. Toeval bestaat niet, want de desbetreffende oude Marinier was een baksmaatje van mij tijdens de Mariniers opleiding ( Jeroen Korteland ) Op dat moment wist ik. Dit is het moment. Omdat ik geen veteraan ben, maar wel een Marinier heb ik gevraagd of ik bij deze ceremonies aanwezig mocht zijn. Ik kreeg het goede nieuws dat het een go was.

  Vanaf dat moment begonnen mijn voorbereidingen. Ik heb Documentaires gekeken, boeken gelezen, met mensen gesproken die ervaringen hadden met Ayahuasca. Geloof het of niet. Ik heb meerdere mensen gesproken die niet meer lijden aan PTSS of een drugsverslaving hebben. Daarnaast ben ik gestopt met vleeseten en het drinken van koffie. Ter voorbereiding moet ik ook al werken aan mijn intenties. Wat was mijn hulpvraag aan moeder Ayahuasca? In eerste instantie kwamen er constante drie personen steeds in beeld, Pa, Oma Carla en Opa Phillip. Daarnaast wilde ik meer zelfinzicht krijgen. Waarom maak ik bepaalde keuzes? Waarom de boosheid en wrok naar mijn familie toe?

  Een aantal dagen voor de ceremonie gebeurde iets verschrikkelijks. Mijn zoon Seram poste een rap filmpje op you tube en wenste onze nog niet geboren kind de dood. Fatiha en mijn vrouw waren enorm geraakt. Mijn oude ik reageerde met enorm veel boosheid en wrok door te zeggen dat het mijn zoon niet meer was en dat ik hier de lijn moest trekken, tot hier en niet verder.

  Zondag 21 januari was het dan zover. Omdat ik niet wist hoe ik mij eventueel na de Ayahuasca reis zou voelen verbleven we in een chalet in de buur van de loctie waar de ceremonie werd gehouden. Bij aankomt was er een warm en hartelijk ontvangst door Jeroen, Yvonne en de andere dame. Helaas ben ik haar naam vergeten, maar haar aanwezigheid vergeten zal ik nooit. De setting was sereen, veilig en voelde goed. Tijdens de ceremonie was er nog een bekende. Marcel was er ook. Ik heb hem leren kennen tijdens een Bootcamp en ontgroening van sport en bewegen studenten. Voor aanvang van de ceremonie was er een inleidend praatje van Yvonne. Ze gaf ons extra informatie over de pijnappelklier / het derde oog en over het reilen en zeilen van de ceremonie.

  Here we go.

  De Ayahuasca kregen we in twee borrel glaasjes. In het eerste glas zat een stof in wat iets openzette ( geen idee meer wat dat was ). Na 10 min kregen we het 2e glas. Daar zit de werkzame stof DMT in wat overigens al van nature in ieders lichaam zit. Door de werking van het eerst glas kon DMT zijn werk beter doen. Onder begeleiding van Yvonne begonnen we met een meditatie. Al vrij snel begon mijn lijf te tintelen van mijn voeten tot aan mijn kruin. Ik kon alles veel beter waarnemen. Nog geen visioenen of andere waarnemingen. Er kwam snel een eind aan toen onze reis begeleiders muziek begonnen te maken. Nooit verwacht dat de muziek zoveel impact zou hebben. En ja hoor de reis was begonnen. Of ik mijn ogen nu dicht had of open. Ik zag hele mooie felle kleuren, ongelofelijk mooi. Kan niet eens benoemen welke kleuren ik waarnam. Het was alsof ik 360 graden om mij heen kon kijken. Er waren zoveel indrukken tegelijk. Het was eigenlijk niet verwerken.

  Ik merkte op dat iedereen maximaal aan het werk was. Het viel mij op dat ik in eerste instantie met de andere bezig was. Keek naast mij en voelde de pijn van de anderen. In gedachte riep ik : Marcel, Robin ik voel je pijn, laat los, ik ben er voor jou broeder. Vervolgens ging mijn aandacht naar Jeroen. Die zag ik alleen maar slapen. Ook hier ging mijn aandacht naar buiten toe en niet naar binnen, naar mij zelf. Dit was een van de vele lessen. Klinkt heel cliche, als je niet van jezelf kan houden, kun je ook niet van andere houden. Je mag er zijn.

  Het werd mij ook duidelijk dat de oude ik bezig was met allerlei oppervlakkige dingen en onbelangrijke zaken. Waarom de sterkste willen zijn, waarom willen presteren, waarom domweg stompen. Lekker belangrijk dat je bij de Marinier en bij de Luchtmobiele brigade heb gediend. Lekker belangrijk welk training systeem het beste is. Hoe ik over het leven dacht te denken draaide 180 graden. Fuck Geert Wilders , Fuck Moslim haat lekker, Fuck Vluchtelingen haat, Fuck Donald Trump. Alle wereld leiders zouden Ayahuasca zouden moeten gebruiken. Dan zou de wereld er een stuk beter uit zien.

  Op een gegeven moment haalde ik uit mijn broekzak een foto van Pa, Oma en Opa. Deze legde ik naast mijn neer, staand op tegen een glas water. Ik gaf de foto’ s een kus en plaatste ze tegen mijn borst. Op dat moment kwam een van de begeleidsters naar mijn toe en legde haar handen op mijn borst. Toen kwam al het verdriet. De pijn, het gemis van Pa, Oma en Seram. Met name van Seram. Hij is en zal altijd mijn zoon blijven. Ik voelde zijn verdriet en pijn. Ik begreep het. Ook al heeft hij ons pijn gedaan en geraakt met zijn rap youtube film. Er is geen boosheid, wrok en woede. Hetzelfde geld ook voor mijn familie. Wat ze ook van mij vinden. Er is geen woede of boosheid. Ook naar mijn exen is er geen woede. Het is goed zo.

  Moeder Ayahuasca liet mij ook zien hoeveel ik van Fatiha hou en hoeveel ze voor mij betekent. Je bent de vrouw van mij dromen. Je ondersteund mij altijd door dik en dun. Je bent van onderschatte waarde. Je hebt het zeker niet makkelijk gehad met mij en wat ons is overkomen. Als ik alle pijn verdriet van van jouw weg kon halen, zou ik dat direct doen. Het verdriet dat van het gemis van jouw kinderen. Ik kan je alleen maar adviseren om contact te leggen met moeder Ayauasca. Jij en onze kinderen zijn alles voor mij. Dat werd mij ook heel duidelijk. Jayda, Yairah, Aaliyah, Seram en William Geronimo. Jullie zijn alles voor Papa. Misschien denk je wie is William Geronimo. Dat is onze toekomstige nieuwe aanwinst. Ik weet het zeker. Het is een zoon. Officieel weten we het nog niet. Maar ik weet het al.

  Moeder Ayahuasca liet mij ook zien hoe belangrijk Oma Carla in mijn leven was. Dit was ik even vergeten. Nu vergeet ik het niet meer. En dan mijn moeder. Ook al heb ik je veel pijn gedaan. Je bent er altijd voor mij. En dan tante Cyntia. Ook zij kwam langs. Ook al was ik niet bij u uitvaart op zaterdag 20 juni. In gedachte ben ik bij u.

  Wat een ervaring.

  Een ervaring om nooit te vergeten. Een groot deel van de mensen die dit leest zal onder de indruk zijn. Een groot deel zal er niks van begrijpen. Het is allemaal goed. Uit mijn persoonlijke ervaring kan ik alleen maar zeggen, dat ik het iedereen gun. Als laatste wil ik zeggen, dat we allemaal 1 zijn. Het individu bestaat niet. Dat is het ego. Laat dit los. En geloof me. Ayahuasca komt naar jou toe. Op een later moment of in een ander leven.

  Henry Kortman

 • Herald
  Geplaatst op 16:57h, 30 december Beantwoorden

  Naam
  Herald
  Woonplaats
  Borne
  Deelgenomen aan
  Ayayhuasca Ceremonie

  Reactie

  Tweemaal heb ik een ayahuasca ceremonie gevolgd bij Xander en Yvonne dit jaar. En ik heb het geweten!!

  Wat heeft dit wat bij mij losgemaakt! Het heeft nog maanden nagedreunt en het is nu eindelijk geland. Zo heb ik onder andere mogen ervaren dat ik voor mijn geboorte een tweeling broer heb gehad, die helaas is overleden tijdens de zwangerschap. Ik heb het wel gehaald. Het bijzondere is dat er heeel veel patronen uit mijn leven op deze gebeurtenis terug te voeren. Het eeuwige gezoek is voorbij. Ik leefde voorheen mijn leven maar half. Nu leef ik vollop en sta enorm in mijn kracht.
  Ik doe nieuwe dingen die mij ver uit de comfortzone halen en waar ik enorm blij van wordt ( zo zing ik nu bijvoorbeeld in een band, gisteren voor het eerst live gespeeld)
  Echt enorm vet.

  De liefdevolle begeleiding van Xander en Yvonne maken de ceremonies erg bijzonder en ik heb me er heel erg prettig gevoeld. Van begin tot eind is er een bijzondere band. Je wordt gesteund en begrepen. Heel erg bijzonder. Ik wil jullie dan ook enorm bedanken voor de mega ontwikkeling die ik heb meegemaakt. Je kunt het gerust een enorme transformatie noemen op werkelijk alle gebieden in mijn leven.

  Het is heel erg bijzonder. Enorm bedankt voor jullie steun en liefde.

 • J.N.
  Geplaatst op 13:34h, 19 december Beantwoorden

  Naam
  Josine
  Woonplaats
  Amsterdam
  Deelgenomen aan
  Ayauhuasca Winter Event - Halvelte

  Reactie

  Ik heb mee gedaan aan het Winter Event in Havelte. Ik heb hiervoor een keer eerder bij Xander een ceremonie bijgewoond, maar ik merkte daarna direct dat ik klaar was voor meer.
  Ik wil Xander, Yvonne, Joseph, Jerome en Londa bedanken voor het prachtige programma dat is samengesteld en de 3 mooie reizen die ik heb kunnen maken. Jullie zijn allemaal mooie mensen. Volledige overgave in de reis vind ik heel spannend, maar door de warme, & veilige omgeving durfde ik dat. De muziek en de zang (echt ongelofelijk, wauw!), de meditaties, het dansen, en alles er omheen zorgde ervoor dat ik in volledige rust, maar wel met focus aan mijn reis kon beginnen. Ik had per dag een intentie en ze sloten naadloos aan op de themas van de dagen. Ik heb alle antwoorden gekregen waar ik naar op zoek was en nog veel meer. De Ayahuasca heeft mij inzicht gegeven in mijn gedrag en patronen die ik zelf nooit zo heb kunnen zien of als zodanig heb ervaren. Ik ben met mezelf geconfronteerd op de meest bizarre manieren, maar heb ook oneindig veel liefde mogen ontvangen. Ik voel me een ander mens. Dit is echt een ervaring geweest van onschatbare waarde, Dank voor de goede begeleiding, het ontzettende lekkere eten en de ontzettend fijne locatie.

 • Caro
  Geplaatst op 18:54h, 16 november Beantwoorden

  Naam
  Caro
  Woonplaats
  Haarlem
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca dag ceremonie

  Reactie

  Ik ben heel blij dat ik hier bij Lo Riq terecht kwam voor mijn 2e ervaring met Ayahuasca. Yvonne en Xander creëren een bijzondere, fijne sfeer en een veilige setting en begeleiden iedereen met liefde en respect. De muziek was prachtig, zowel de live muziek van Yvonne (prachtige stem!!) als de andere muziek! Ik heb weer een hele bijzondere reis mogen maken en veel mooie dingen gezien en beleefd. Er heeft weer verdere opschoning en heling plaats gevonden en dat maakt het leven in alledag simpeler, lichter en mooier dan voorheen. Mijn warme dank aan jullie Yvonne en Xander! Ik kom zeker nog een keer terug.

 • annet
  Geplaatst op 12:44h, 27 oktober Beantwoorden

  Naam
  annet
  Woonplaats
  Amsterdam
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca sessie op 21-10-2017

  Reactie

  Zaterdag 21 oktober heb ik voor de tweede keer aan een sessie meegedaan.
  Een wonderbaarlijke reis was het. De begeleidende muziek en de prachtige stem en zang van Yvonne erbij maakt het een bijna buitenaardse ervaring.

  Alles paste en klopte zoals Yvonne en Xander deze sessie begeleide. Vertrouwd, veilig, harmonieus en bovendien ook heel goed verzorgd met zelfgemaakte heerlijke soep, gevarieerd aanbod van vers fruit, brood. Een prachtig altaar waar je naar kan kijken in het midden van de zaal. Geen voorstelrondes of evaluaties. Wil je contact dan kan dat, zo niet dan is dat ook goed.

  Tijdens de eerste sessie ( bij iemand anders ) heb ik veel overgegeven. Deze keer niet. Veel restje opgeruimd ( verdriet ) en inzicht gekregen in de waarde van de mensen rond mij heen.
  Zonder rancune, zonder vooroordelen/oordelen en met heel veel energie heb ik de afgelopen week doorgebracht. Zonder moeite kan ik weer energie opbrengen voor mijn omgeving en mezelf. Deze week heb ik mij heel vaak gelukkig en tevreden gevoelt.
  Ik kan het bijna niet geloven dat dit gebeurd. Het voelt als een opruiming/opluchting. Het leven is mooier geworden.
  Voor herhaling vatbaar.

  Bedankt Yvonne en Xander

 • Richard
  Geplaatst op 16:44h, 30 augustus Beantwoorden

  Naam
  Richard
  Woonplaats
  Hengelo GLD
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca ceremonie

  Reactie

  6 mei deelgenomen aan de ayahuasca ceremonie, zijn nu inmiddels 6 weken verder. Kon me er die dag moeilijk aan overgeven, toch wel heel spannend, want het was de eerste keer. Maar nu superblij met wat het toch met me heeft gedaan,merk dat ik opener ben geworden in de gesprekken waar ik mee worstelde. Ga het zeker nog eens meemaken en dan hoop ik dat ik de angst voor het onbekende los kan laten en me lekker mee kan laten nemen op reis. Bedankt Yvonne en tot de volgende keer.

 • Feysal
  Geplaatst op 09:10h, 30 augustus Beantwoorden

  Naam
  Feysal
  Woonplaats
  Amsterdam
  Deelgenomen aan
  prive ceremonie 27-08-2017

  Reactie

  Wat een ervaring! Dit gevoel wat ik nu heb, heb ik dit totaal niet verwacht! Ik ben nog steeds aan het nagenieten van mijn 2 reizen, die mij bewustzijn en inzicht hebben gegeven over mijn eigen ik en mijn lichaam. Wat een rust geeft dat zeg. Xander nogmaals dank voor op het juiste moment de juiste aandacht daar neer te leggen waar het nodig was.

 • Sacha
  Geplaatst op 19:43h, 26 augustus Beantwoorden

  Naam
  Sacha
  Woonplaats
  Haarlem
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca , 18 augustus

  Reactie

  Was altijd op zoek, maar op zoek naar wat ?
  Er is toch meer…………..?
  Ik zie het leven, de wereld om mij heen in mijn beleving.
  Maar is die beleving ook werkelijkheid ?
  Als ik er dan met mensen over praat, hoe ik het zie en ervaar, word ik altijd raar aangekeken….
  ¨ Die is niet wijs¨
  ¨ Waar heeft ze het over¨?
  Dan hield ik al snel wijselijk mijn mond.
  Ik voelde mij niet begrepen een buitenstaander en werd steeds onzekerder.
  De Ayahuasca ceremonie bij Lo Rig voelde voor mij als thuiskomen.
  Wat een geweldige wereld, je krijgt antwoord op je vragen in beelden, voelde heel veel liefde, het was voor mij gewoon 1 grote speeltuin, alles kan daar.
  Nu snap ik waar naar ik al die tijd naar op zoek was.
  Een stukje bevestiging voor mezelf, ik ben niet gek, er is dus meer :).
  Het heeft mij veel inzicht en rust gegeven.
  Ik vond het een waanzinnige mooie ervaring en kan het iedereen aanraden.

  Bedankt Xander en Yvonne jullie zijn kanjers

  XXX Sacha

 • Vanessa
  Geplaatst op 22:30h, 25 augustus Beantwoorden

  Naam
  Vanessa
  Woonplaats
  Haarlem
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca vrouwenceremonie

  Reactie

  Op zaterdag 29 juli 2017 heb ik deelgenomen aan de Ayahuasca vrouwenceremonie o.l.v. Yvonne.

  Ik ben dankbaar dat ik deze ceremonie in deze kleinschalige setting heb mogen ervaren.

  Een sfeer van harmonie en geborgenheid. Tijdens mijn reis heb ik een deel van mijn emoties kunnen loslaten en voelde daarna een bepaalde rust in mij terugkeren.

  Lieve Yvonne, ik heb genoten van je prachtige stem en wil je bedanken voor je liefdevolle begeleiding!

  Vanessa

 • Nicolette Moerman
  Geplaatst op 13:57h, 21 juni Beantwoorden

  Naam
  Nicolette
  Woonplaats
  Huizen
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca dag op 16 juni 2017

  Reactie

  Voor mij de zevende ontmoeting al weer met moeder Ayahuasca., een heel bijzondere dag waarin alles samen valt en alles samen komt. Kort samengevat intens, mooi, liefdevol, zuiver en ook pittig. Moeder Ayahuasca komt bij mij zoals de zee, golvend binnen eerst langzaam, zachtjes en rustig dan wat dieper en krachtiger. Zo komen ook de inzichten binnen. Precies op het juiste moment. De dag begint met een kant en klaar inzicht, ik dacht nog, nou dan kan ik naar huis! Ik ben toch maar gebleven om de achterliggende inzichten te ontvangen. Inzichten worden uitgediept en van alle kanten bekeken. Ik kan vragen stellen aan moedr Ayahuasca waar ik antwoord op mag ontvangen. Liefdevolle antwoorden, zonder oordeel waarin mij duidelijk word dat ik mijn eigen pad mag gaan bewandelen, ik ben er klaar voor! Mooie zuivere caleidoscopische taferelen en kleuren komen voorbij. Vol in zachtheid en puurheid. Op momenten dat ik het zwaar heb, komt er liefdevol ondersteuning. Heel erg fijn is dat. Weten dat je niet alleen staat, dat er over je gewaakt wordt, dat is het gevoel dat Xander en Yvonne mij geven. In de middag een heerlijk gevoel van ‘weer thuiskomen’ mogen ervaren. Wat een fijne en liefdevolle begeleiding geven Xander en Yvonne. De uitleg voorafgaand aan de ceremonie geeft een beeld van wat je zou kunnen verwachten en dat is heel fijn. Nog steeds, nu 5 dagen later als ik in de natuur loop, ervaar ik de verbondenheid met alles wat is en ontvang ik inzichten. Dankbaar ben ik!

 • K.S.
  Geplaatst op 15:18h, 29 april Beantwoorden

  Naam
  K.S.
  Woonplaats
  Amsterdam
  Deelgenomen aan
  Vrouwenceremonie 18 maart

  Reactie

  Ik ben heel blij en dankbaar dat ik de keuze heb gemaakt om deel te nemen aan een ceremonie bij Lo Rig. Het was voor mij de tweede ontmoeting met Ayahuasca. De setting voelde goed, en vooral door de ontzettend liefdevolle begeleiding van Yvonne en Henriëtte voelde ik me veilig en geborgen. Het voelde alsof zij twee engelen waren die over ons waakten. Op de momenten dat ik het erg zwaar had was er iemand bij me, zonder dat ik iets had gevraagd. Doordat ik me zo veilig voelde kon ik heel diep gaan en me overgeven aan alles wat zich aandiende. Dat was bijna de hele tijd erg emotioneel en intens, veel verdriet doorleefd en heel veel spanning fysiek losgelaten. Ook heb ik intens genoten van de prachtige muziek, tijdens de ceremonie maar daarna ook nog. Het is nu 6 weken later en ik merk dat ik in het dagelijks leven meer in het “nu” leef en veel minder bezig ben met het verleden. Ik voel ook meer zelfvertrouwen. Ik wil hierbij graag nogmaals mijn Dank uitspreken en heel graag tot ziens! Lieve groet!

 • Sjoukje
  Geplaatst op 08:16h, 10 april Beantwoorden

  Naam
  Sjoukje
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca vrouwenceremonie

  Reactie

  De Ayahuasca Ceremonie. Ik heb er enorm naar uitgekeken, maar vond het toch best spannend. We werden hartelijk ontvangen door Yvonne op een geweldige locatie in Halle. We installeerden ons, kregen uitleg over de dag en startten met een korte meditatie in de tuin. Weer binnen kregen we de ayahuasca aangereikt. Ik ging liggen. Liggen wachten op wat zou gaan gebeuren. In mijn beleving gebeurde er helemaal niets. Mijn hoofd was een chaos en ik had het zó koud. Achteraf denk ik dat ik aan het vechten ben geweest tegen mijn eigen controledrang. Na een korte pauze startte de tweede reis. Op de klanken van Yvonnes zang heb ik me volledig over kunnen geven aan de Ayahuasca. Ik was als een foetus in de schoot van het universum. Veilig, geborgen en volledig geaccepteerd. Van daaruit heb ik de emoties mogen beleven van 40 jaar, grondig weggestopte, ellende. Ik heb alles eruit gehuild. En het was goed. Het was zo vreselijk en zo mooi tegelijk. Ik voelde een enorme dankbaarheid dat ik nu mocht loslaten. Ik heb gekozen voor het leven en heb ervaren dat ik van mezelf mag houden. Al die tijd was Yvonne aanwezig. Als mijn lifeline. Door haar aanraking en aanwezigheid wist ik waar ik naar terug mocht keren. Ik ben diep onder de indruk van deze ervaring en gun het iedereen. Lo Rig, bedankt voor deze kans en tot ziens!

 • Margreet
  Geplaatst op 08:05h, 10 april Beantwoorden

  Naam
  Margreet
  Woonplaats
  Zaandam
  Deelgenomen aan
  vrouwenceremonie

  Reactie

  Het is nu 3 weken geleden dat ik aan de vrouwenceremonie heb meegedaan. Het was mijn tweede ayahuasca ervaring. En deze tweede was een stuk heftiger dan de eerste. Deze tweede reis was een ‘heen en weer’ tussen het grote geheel en mijn ‘kleine mensen’ problematiek. Waarbij als ik me in het grote geheel bevond me totaal niet meer druk maakte om wat dan ook, om daarna weer terug te keren naar mijn eigen dingen. Ik heb ook de grenzeloosheid van de ziel ervaren, echt grenzeloos. Ik zag de aarde, hoe het werkte, hoe het ons kan helen. Dat het een voorrecht is hier te zijn. Ook heb ik mijn dood ervaren. Daarbij was ik heel blij met de lieve begeleiding van Yvonne en Henriette.. Het was zo ontzettend veel. Maar heb direct al heling ervaren in waar ik mijn intentie in geplaatste heb. Er is zeker nog veel werk aan de winkel, maar met een duidelijk doel voor ogen lukt dat nu veel beter. Hartelijk dank nogmaals voor de begeleiding.

 • sharon
  Geplaatst op 23:32h, 30 maart Beantwoorden

  Naam
  sharon
  Woonplaats
  spaarndam
  Deelgenomen aan
  vrouwenceremonie ayahuasca

  Reactie

  De ayahuasca en de liefdevolle begeleiding hebben mij heel veel gegeven. Nu, bijna twee weken later voel ik nog steeds het effect en krijg ik nog steeds inzichten. De reis was intens, maar zo mooi! Na de donkere diepe stukken waar ik mij aan overgaf kwamen de kadootjes. Volle overgave en zelf liefde waren de themas voordat ik de reis aanging. Het heeft mij heel veel gebracht. Alsof ik opnieuw geboren ben. De liefde en aandacht van Henriette en Yvonne voelde ontzettend fijn en vertrouwd. Na mijn eerste kopje ayahuasca kwam ik er niet echt in. Op een gegeven moment vertelde Yvonne mij dat ik geen verwachtingen moest hebben en het totaal toe te laten voor wat ik mocht gaan ervaren. op een gegeven moment zag ik henriette in de cirkel zitten, als een stamhoofd wakend over de vrouwen, als een liefdevolle moeder die haar liefde doorgaf aan ons. in ene plopte er wat in mijn hart. Alsof de emotie knop waar voor mij een lange tijd een blokkade op zat werd open gezet en de emoties mochten er zijn! Het was zo mooi en ik voelde zoveel dankbaarheid. Jullie doen ontzettend mooi werk en de liefde die jullie zenden was volop te voelen. De zang van Yvonne was ook prachtig en kon ik in al mijn cellen voelen tijdens de reis. Dit gaf een vredig gevoel. Fijn om met jullie deze reis te hebben mogen gemaakt. Mocht ik weer door moeder Ayahuasca geroepen worden, dan heel graag weer bij deze twee liefdevolle engelen! Bedankt! Liefs, Sharon

 • Sara
  Geplaatst op 12:12h, 20 maart Beantwoorden

  Naam
  Sara
  Woonplaats
  Utrecht
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca vrouwenceremonie

  Reactie

  Afgelopen week heb ik voor het eerst Ayahuasca mogen ervaren! Wat een ervaring! Zo mooi dat je hiermee je ziel kan ervaren en jezelf beter kan begrijpen! Ik om al hun energie te mogen ervaren. Mijn reis erg persoonlijk en bijzonder! Ik raad iedereen aan om dit minimaal 1x in z’n leven mee te maken! Ik wil Yvonne en Henriette erg bedanken voor hun zorg en aanwezigheid!

 • Stefan Hogendoorn
  Geplaatst op 18:41h, 01 maart Beantwoorden

  Naam
  Stefan
  Woonplaats
  Rotterdam Hoogvliet
  Deelgenomen aan
  Ayuahasca ceremonie

  Reactie

  Ayuahasca is een vingerwijzing naar datgene waar je doorheen moet. Ik heb de ceremonie gedaan omdat ik ergens nog een onbenoembare rem op de vrije val had. Dat terwijl ik wilde vallen als een dwaas die de berg afglijd, maar uit het niets, er een ice pick inramt. Dat laatste was dus mijn intentie, de ice pick eruit. Missie geslaagd dankzij de Ayuahasca ceremonie en de begeleiding van Xander, Yvonne en Henriëtte. Er was één moment van enorme paniek: de controle was volledig weg. Ik kon nergens naartoe, wist niet hoe te ontsnappen aan alle onbekende sensaties. Ik kan het niet anders omschrijven dan dat er op de ‘panic button’ was gedrukt. Tijdens deze angst en de angst dat de angst niet weg zou gaan hoorde ik ineens een mantra gonzen: Don’t be afraid, we are here. Dit werd net zolang herhaald totdat de angst weg was en ik van volledige angst naar volledige overgave kon gaan. Tijdens de reis ben ik volledig verbonden geweest (nog steeds) met eenheidsbewustzijn. Ik heb tijdens en na de ceremonie vele inzichten gekregen en ervaar dankzij de ceremonie elke dag weer de ruimte om te ontvangen en te zenden. Je krijgt wat je nodig hebt en niet wat je wil, dat zou ik iedereen mee willen geven die overweegt om deel te nemen aan een Ayuahasca ceremonie. By the way: overgeven hoeft niet perse. Ik denk dat het afhangt van de mate van hoe wakker je wel of niet bent.

 • Jitske
  Geplaatst op 17:55h, 23 januari Beantwoorden

  Naam
  Jitske
  Woonplaats
  Haarlem
  Deelgenomen aan
  Transformatie dag 20 januari 2017

  Reactie

  Afgelopen vrijdag heb ik mijn eerste twee reizen gemaakt met Ayahuasca. Wat een onbeschrijflijke ervaring! Wat heb ik veel mogen zien en voelen, ik ben nog steeds aan het verwerken. In het begin erg heftig en donker, daarna alleen nog maar heel veel liefde, warmte, rust. Ik heb o.a. geleerd dat ik meer van mezelf mag houden, dat het goed is zo. Ik lijk minder streng voor mezelf te zijn wat betreft ‘fouten’ die ik als perfectionist in het verleden gemaakt heb. Xander en Yvonne, ontzettend bedankt voor de geweldige ervaring!! Het was een heerlijke dag, met een fijne sfeer, prachtige muziek, lekker eten (ondanks mijn misselijkheid ;)). In het begin was het wat fris in de ruimte, maar na wat extra dekens te hebben gekregen heb ik hier geen moment last meer van gehad. Ook toen ik aan het einde nog wiebelig en onzeker op mijn benen stond kreeg ik goede en fijne adviezen over hoe ik het beste kon landen. Wat ook erg fijn was, was de schriftelijke voorbereiding die we kregen, met duidelijk voedingsadvies. Al met al was de dag tot in de puntjes geregeld, zelfs kaarsjes op het toilet! Of heb ik die erbij verzonnen? 😉 Nogmaals heel erg bedankt voor deze geweldige ervaring, ik zie al uit naar mijn volgende reis!

 • Anna de Jonge
  Geplaatst op 16:10h, 23 oktober Beantwoorden

  Naam
  Anna de Jonge
  Woonplaats
  Spaarndam
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca 22 oktober 2016

  Reactie

  Ja probeer maar eens te bevatten wat ik allemaal mocht zien en voelen op mijn waanzinnig mooie Ayahuasca reis. Onbeschrijfelijke en onuitputtelijke bron aan zachtheid, liefde, veiligheid, heldere kleuren, figuurtjes, vormen, slang, vissen, vogels, humor en alleen maar gelachen en nog zo ontzettend veel meer. Een absolute aanrader. Sam zei na mijn thuiskomst ” Mama het is heel mooi om je zo te zien.” Smile van oor tot oor. Thank you mother Ayahuasca

 • Manon van der Kooij
  Geplaatst op 10:36h, 20 oktober Beantwoorden

  Naam
  Manon van der Kooij
  Woonplaats
  Zaltbommel (Gameren)
  Deelgenomen aan
  Transformatieweekend 7-9 okt 2016

  Reactie

  Een ayahuasca reis is een unieke en persoonlijke reis, die ieder op zijn eigen manier zal beleven en volbrengen. Ondanks dat, zal ik proberen een beeld te schetsen van mijn reis. Ik ben zelf werkzaam als energetisch coach en therapeut, daarom was het gebied waar de ayahuasca mij bracht, mij niet vreemd. Een wezenlijk verschil is dat ik nu vele uren achter elkaar mijn eigen therapeut was. Het was alsof ik mijn persoonlijke archiefkasten kon openen, archiefkasten die toegang gaven tot dit leven en vele levens daarvoor. De inhoud van mijn archiefkasten hoefde ik niet volledig te begrijpen of herbeleven. Flarden kreeg ik ervan mee, terwijl ik merkte dat mijn kasten opschoonde. Tijdens mijn reizen kreeg ik zowel beelden die mij inzicht gaven, alsook fysieke sensaties. Deze fysieke sensaties voelden alsof er tot op celniveau opschoning plaatsvond. Twee reizen maakte ik, waarna ik me ongelofelijk dankbaar voelde. Dankbaar voor alle inzichten en antwoorden die ik heb gekregen. Dankbaar voor de lichamelijke heling. En ook dankbaar voor de steun van Xander en zijn team. Ik voelde mij oprecht en subtiel gesteund wanneer ik het nodig had en tegelijkertijd vertrouwd en vrij om mijn eigen reis te maken, mijn eigen quest te volbrengen. Xander, Yvonne & Tanya bedankt!

 • Imelda Vrijenhoek
  Geplaatst op 11:31h, 28 augustus Beantwoorden

  Naam
  Imelda Vrijenhoek
  Woonplaats
  Borne
  Deelgenomen aan
  Moeder Ayahuasca-ceremonie 27-8-2016

  Reactie

  Graag vertel ik over mijn reis met Moeder Ayahuasca. Een tijdje geleden kwam mijn man, Bill, met het voorstel om deel te nemen aan deze ceremonie. We keken erg uit naar deze dag. Goed voorbereid, goede inbeding van de intenties en goed gevast. Mijn eerste sessie ging anders dan dat ik mij had voorgesteld. Geen intense kleuren of meegenomen worden door golven, etc. Ik was onder invloed en er gebeurde een hoop en toch leek het alsof ik er maar gedeeltelijk in kon zakken. Uiteraard gedacht aan moeite hebben met de overgave of dat ik de controle niet kon loslaten. Xander en ik kwamen samen tot de conclusie dat het waarschijnlijk het voorwerk voor de middagsessie was. En zo was het ook! Voor mij is het een transformerende ervaring geweest. Alles wat ik al wist en weet kwam langs met zoveel liefdevolle power. Met “wat ik al wist” bedoel ik kennis van het universum, van Great Spirit en Moeder Aarde en vorige levens en zeker ook wat ik in dit leven allemaal heb ervaren. De tijd om mijn licht te laten schijnen is NU! Mijn verbinding met Moeder Aarde en Great Spirit is fantastisch. Mijn reis hier proberen te beschrijven zou het geheel te kort doen. Moeder Ayahuasca heeft mij geopend om alle bevestiging en waardering betreffende mijzelf, mijn eigen liefde en eigenwaarde te kunnen ontvangen, op allerlei niveau’s.. Xander, je bent een bijzondere man en in staat om iedereen te laten waar hij of zij wil zijn. Eventueel stel je een vraagje of geef je een duwtje en je laat iedereen in totale vrijheid. Dat op zich is al heel bijzonder en dan heb ik het nog niet eens over je optimistische, vanzelfsprekende, jeugdige manier van in het leven staan. Je bent een Lieverd! Yvonne, ZusterVrouw, dankbaar ben ik je dat je mij de ervaring hebt gegeven om samen met een Zuster het leven te geven. Liefdevol, zacht, aanwezigen o zo Sterk. Jouw zang geeft mij ook een duw om mijn zang eens verder te ontwikkelen en (nog) vrijer te zingen.. Graag tot een volgende keer! Alle liefs aan Julie van Mij.

 • Bill Vrijenhoek
  Geplaatst op 10:49h, 28 augustus Beantwoorden

  Naam
  Bill
  Woonplaats
  Borne
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca Ceremonie van 26 augustus 2016

  Reactie

  Samen met mijn vrouw heb ik mijn eerste reis gemaakt met moeder Ayahuasca. De ervaring is moeilijk uit tedrukken in woorden. Voor mijzelf was de muziek een natuurlijke roerganger die mij loodste daar naar waar ik wezen moest.Ik heb enorm opgezien tegen het overgeven, wat op verschillende websites te lezen was. Toen ik eenmaal de aandrang voelde om te spugen, begreep ik het woord overgeven meteen. Voor mij was de reis een openbaring over hoe ik in het leven sta. ik ben nu beter instaat te begrijpen dat ik mij daadwerkelijk over mag geven aan het leven. Xander en Yvonne hebben op een liefdevolle manier de dag begeleid en daar ben ik dankbaar voor. Groeten en geluk!

 • Michiel ten Kate
  Geplaatst op 19:15h, 25 juli Beantwoorden

  Naam
  Michiel
  Woonplaats
  Gameren
  Deelgenomen aan
  Ceremonie weekend 24-26 juni 2016

  Reactie

  “Er is een leven voor en een leven na Ayahuasca”, zei Xander aan het begin van het weekend. Normaal ben ik wat sceptisch als dit soort boude stellingen gedaan worden, maar het is nu een paar weken geleden dat ik heb deelgenomen aan mijn eerste Ayahuasca ceremonie en nog ben ik bezig om alle ervaringen en inzichten te verwerken. De ervaringen (en vooral ook de beelden, of misschien moet ik wel beeldtaal zeggen) zijn niet in woorden uit te drukken! En de inzichten? Ik heb antwoord gekregen op alle vragen die ik had en zelfs op vragen waarvan ik niet eens wist dat ik die nog moest stellen! Het was waarlijk een bijzondere ervaring! Verrijkend en voor mij diep spiritueel durf ik zelfs te stellen. De beleiding van Xander, Elliott en Yvonne was buitengewoon (!): fijn, warm en liefdevol. En vooral ook schiepen ze een omgeving waarin overgave in veiligheid mogelijk was. Nogmaals bedankt! Ik durf nu zelf te stellen dat er een leven voor en een leven na Ayahuasca is!

 • Willem
  Geplaatst op 15:12h, 29 mei Beantwoorden

  Naam
  Willem
  Woonplaats
  HAARLEM
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca ceremonie

  Reactie

  Het is nu een paar dagen geleden dat ik deelname aan de (mijn eerste) Ayahuasca ceremonie. Ayahuasca heeft mijn vragen beantwoord en meer dan dat. Het heeft de innerlijke deuren open gezet en dat werkt nog steeds door en hopelijk blijft dat zo..Ik ervaar alles om me heen als bezield en voel me op een liefdevolle manier verbonden. Ben zeer gevoelig voor subtiele energieen en voel wat goed of niet goed voor me is. Duistere films en moeilijke discussies kan ik beter vermijden, van mijn caffeine verslaving ben ik spontaan genezen. Ayahuasca heeft een sluier weggetrokken die ik om onnavolgbare redenen zelf had aangebracht. Ik ben zeer dankbaar. Ook dankbaar voor de mooie en zorgvuldige begeleiding van Xander en Yvonne.

 • Ed Bijman
  Geplaatst op 10:14h, 05 mei Beantwoorden

  Naam
  Ed Bijman
  Woonplaats
  Almere
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca ceremonie op zaterdag 23 april 2016.

  Reactie

  Xander en Yvonne, dank je wel voor de schitterende ervaring en uitstekende ondersteuning ! Een vriendin van me vroeg me om mee te gaan naar de Ayahuasca Dag Ceremonie op 23 april 2016, en omdat een vriend van me dit ook al had gedaan, zei ik vrijwel direct ja. Nadat ik mezelf had ingeschreven voor de Ceremonie, was mijn gevoel heel wisselend. De ene dag had ik er ontzettend veel zin in en de andere dag totaal niet. Durfde ik dit wel, wat zou mij te wachten staan, straks word ik geconfronteerd met dingen die ik helemaal niet wil zien. Ook de dag voor de ceremonie bijna niet geslapen. Bij binnenkomst ff snel voorgesteld aan iedereen en een plekje gezocht. Xander legde alles perfect uit en gelukkig was er geen voorstellingsronde waarin je je intenties moest duidelijk maken aan de groep. Bij wijze van spreken zou je gewoon binnen kunnen lopen, een plekje zoeken op een vrij matras en alles puur op jezelf richten zonder enig contact met anderen van de groep en na afloop gewoon lekker naar huis gaan. Alles is goed, niemand zal daar vreemd van opkijken. Ik keek ontzettend op ook tegen het drinken van de Ayahuasca drank, welke ontzettend smerig zou zijn, maar dat viel dus ontzettend mee. Terug op het matras mezelf klaarmakend voor de eerste reis, werd er mooie muziek gespeeld en werd er wierook aangestoken. Na 15 minuten voelde ik alsof ik mee werd getrokken door de muziek en begon ik visuals te zien, Xander zijn gezicht werd blokjesvormig en spijkertjes in het plafond begonnen 1 richting op te bewegen. Daarna pas, ga je veel dieper en ik merkte aan mezelf dat ik moeite had om mezelf over te geven aan wat ging gebeuren. Xander merkte dat meteen op en Yvonne kwam direct naar me toe om me gerust te stellen. In de reis kwamen er heel veel dingen voorbij waarvan ik niet perfect meer kan herinneren wat dat precies was. Nadat ik weer nuchter werd en naar het toilet ging, vertelde ik nog mijn inzicht aan Xander. Dit inzicht was: Het is zoals het is. Door dit inzicht maak ik me veel minder druk om wat mijn omgeving van me vindt en ga ik elke nieuwe ervaring in mijn leven veel meer onbevangen in. Het lijkt net alsof ik autonomer geworden ben en veel meer puur vanuit mezelf dingen doe. Enigzins kan ik wel zeggen dat het een bepaalde nieuwe balans in mijzelf heeft hersteld. Zeker wel een hele positieve nieuwe balans. Tijdens de tweede reis werd ik heel erg geconfronteerd met de angst voor het verlies van mijn ouders, die toch al de leeftijd van 79 en 83 hebben bereikt. Bijna mijn hele leven heb ik een soort strijd met ze gehad, wat eigenlijk veroorzaakt is doordat we allemaal zo verschrikkelijk eigenwijs zijn. Na de Ayahuasca Dag Ceremonie ben ik ook veel meer liefde gaan voelen voor ze en toen ik de dag erna mijn ouders bezocht, zag ik bij afscheid een zelfde soort liefdevolle blik van mijn moeder als in de reis de dag ervoor. Onbetaalbaar vond ik dat. Toen ik na de reis, Diana naar huis bracht met de auto, zeiden we: Dit is voor iedereen goed ! Dit zou iedereen moeten doen ! Tip voor de eerste reizigers : Er is absoluut niets om jezelf druk over te maken, Xander en Yvonne zijn hele fijne lieve mensen met de juiste intenties en de mensen in de groep zijn eigenlijk allemaal mensen die hetzelfde zijn als jij. Iedereen zit er voor hetzelfde, iedereen is heel lief en aardig en ik heb na de reizen nog hele goede gesprekken gevoerd met enkelen van hen. Hoe ontspannender je erin gaat, hoe meer je durft los te laten, hoe meer je er voor jezelf uithaalt. Je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen. In ieder geval durf ik voor een volgende keer Ayahuasca, veel meer los te laten dan ik ooit van tevoren hed gedurfd. Xander en Yvonne, heel erg bedankt ! Groetjes, Ed Bijman

 • Agnes
  Geplaatst op 14:21h, 28 maart Beantwoorden

  Naam
  Agnes
  Woonplaats
  Hellevoetsluis
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca 25 ,26 en 27 maart 2016

  Reactie

  Ik heb getwijfeld voordat ik aan deze reis begon. Veel gelezen via links via de site en filmpjes bekeken op you tube. Over de ethiek nagedacht: Wat is dat voor thee , de Ayahuasca ? De visies zijn er over verdeeld. Het is een medicijn dat vroeger gebruikt werd (nu nog) door Sjamanen. waarddoor je gaat reizen en inzichten (bewust wordt van ……) over je leven kan krijgen maar het doet ook wat met je lichaam. Zowel geestelijk, emotioneel als lichamelijk maar ook op spiritueel gebied. Je gebruikt je intentie om je reisdoel te bepalen. Voordat je daaraan begint krijg je een lijst met voedsel/drinken wat je beter niet kunt gebruiken tijdens je voorbereiding. Beschrijving van een reis: thema onzekerheid. Vanuit het derde oog zie ik hele mooie kleuren, figuren die draaien. Tijdens de reis ligt ik op een matras rustig te kijken naar alles wat ik zie. Ik ben mij volledig bewust wat ik zie maar kan elk moment mijn ogen openen en ben dan direct weer in het hier en nu (alsof je net wakker bent). Xander begeleidt met zijn stem in het laten ontspannen van het lichaam en vervolgens naar een diepere ontspanning. Er is live muziek en zang van Yvonne afgewisseld met muziek instrumenten en andere muziek. Na de kleuren zie ik een kamer waar ik naar binnen ga. Ik word verwelkomt door witte spirits waar ik tussen door mag lopen. Tijdens het binnen lopen buigen ze voor mij. Het voelt voor mij als erkenning. Op mijn gezicht voel ik vanuit de buitenste ooghoeken tranen lopen. Direct voel ik naast mij iemand van de begeleiders die mij zacht aanraakt. Ik word naar een troon begeleid en krijg een boek aangereikt, het is een blauwdruk van mijn leven. Vervolgens ga ik een kamer binnen, terwijl ik daar sta voel ik langzaam een kracht in mij groeien alsof er heel langzaam een knop verder wordt opengedraaid. Het lijkt alsof ik uit mijn voegen barst en alleen nog maar de kracht ben. Er staat een doosje op de tafel, deze gaat open , door de lucht vliegt met een grote boog een doorzichtige bol, ik volg de bol die naar beneden valt rechtstreeks in mijn derde oog. Daarna ging ik naar een ander onderdeel van de reis. Tijdens het reizen is het belangrijk dat er goede begeleiding aanwezig is. Er wordt heel goed op iedereen gelet, bij het loskomen van emoties is er direct iemand van de begeleiding bij je. Ik vind dat heel veel vertrouwen geven. Nadat iedereen een beetje klaar is met zijn reis wordt er fruit rondgebracht (niet van de lijst). Zelf heb ik niet overgegeven tijdens het reizen, dat is voor iedereen verschillend ( het is volgens mij het opruimen van emotionele blokkades). Groeten Agnes

 • Marc
  Geplaatst op 16:38h, 31 januari Beantwoorden

  Naam
  Marc
  Woonplaats
  Hilversum
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca ceremonie 30-01-2016

  Reactie

  Het was voor mij de eerste keer om deze ceremonie mee te maken en het was meteen een hele diepgaande mooie ervaring waarmee veel in mij is opengezet in het begrijpen en weten van het zijn. Vooral de zuivere en liefdevolle kennis en begeleiding van Xander en Yvonne waren zeer prettig om tot totale overgave te komen en alles te laten gebeuren. Groot gevoel van veiligheid en mogen ondergaan. Met respect en diepe dank voor deze reis. Marc

 • Nico Aspers
  Geplaatst op 19:00h, 24 december Beantwoorden

  Naam
  Nico Aspers
  Woonplaats
  's-Hertogenbosch
  Deelgenomen aan
  Ayahuascaweekend 18-20 dec 2015

  Reactie

  Net als mijn vorig Ayahuascaweekend afgelopen zomer had ik een onnoemelijke angst en moeite om mijzelf over te geven aan de liefdevolle Ayahuasca. De liefdevolle begeleiding van Jaco, Yvonne en Xander was super, niet in woorden uit te drukken. Jullie hebben mijn leven die koers gegeven die ik al zolang aan het zoeken was. Afgelopen zomer heb ik alle zut van mijn leven op mogen ruimen. Het liefdevolle superlicht van mijn eigen ziel heb ik mogen zien, voelen en ervaren. Deze dubbele reis op zaterdag, waaraan ik me eindelijk over kon geven dankzij de zachte, liefdevolle begeleiding van Xander was helemaal super. Ik heb op mijn reis het hoogste van het hoogste mogen zien, voelen en ervaren. Ik heb mogen zien waar het leven uit voortkomt, heb de ontzettend diepe, onvoorwaardelijke liefde mogen voelen en vooral, zeer krachtig, het gevoel van respect voor alles. Het was voor mij zó overweldigend dat ik greote moeite heb om de rest van de reis te kunnen herinneren. Tranen van geluk stroomden dagenlang over mijn wangen en als ik er nu aan denk stromen ze weer vol. Het was voor mij de reden dat ik op zondag geen reis meer kon maken. Het zou voor mij te groots worden zodat ik spontaan in de supermarkt huilend rond zou lopen van vreugde terwijl iedereen medelijden met mij zou hebben. Ik heb diep respect mogen ervaren voor Yvonne met haar hemelse stem, een ontzettend liefdevolle steun van mijn medeziel (kwam ik tijdens de reis achter) Jaco en de superieure vaardigheden, ervaring en liefdevolle begeleiding van Xander. Nu ik weer op aarde geland ben verlang ik weer naar mijn volgende reis, maar ja, alles op zijn tijd. Eerst maar even dit verwerken en vooral ook toepassen. Kanalen zijn weer verder geopend en mijn contact met mijn liefdevolle begeleiders wordt steeds sterker. Deze 3 tips horen bij mijn verhaal: # Xander: Ga hier nog heel lang mee door. Je bent een super Ayahuascameester en je kan nog vele (zoekende) zielen begeleiden. # Jaco Elken: Jij bent er al, maar ga alsjeblieft door met het geven van je ‘No nonsens’ opleidingen. Je bent een superziel :-). # Yvonne: Vul de aarde met je hemelse stem. Diep respect voor jou, ik buig voor je. En zoals jullie zeggen: AHO en Vaya con Dios

 • Josefine Logemann
  Geplaatst op 12:04h, 24 december Beantwoorden

  Naam
  Josefine Logemann
  Woonplaats
  Wormerveer
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca

  Reactie

  Een reis van thuiskomen en hele diepe inzichten, Xander, Yvonne en Jaco zijn heel bijzonder in hun energie en hun verzorging. En de liefde is zo enorm, daar kan je mind niet bij. Ik heb heling ontvangen en mijn ziele-energie mogen verhogen. En zo heel veel geleerd over de werking ziel, lichaam en spirituele gidsen. Zo machtig mooi. Vrijdag kreeg ik ook nog te horen dat ik #1 voor een huurhuis was. Dat is de stap naar mijn nieuwe leven kreeg ik door. Wat een kracht zit hier in. Niet in woorden uit te drukken. Voor iedereen die het gevoel heeft dat er meer is en in het bijzonder voor de beeldenddenkende mens kan ik deze super ervaring en inzichten (iedereen voor zich op eigen manier) aanraden. Je komt erachter waarom je leven zo is gegaan en hoe je verandering kunt brengen, als dat je intenties zijn en nog veel meer.

 • Peter
  Geplaatst op 08:47h, 21 oktober Beantwoorden

  Naam
  Peter
  Woonplaats
  Weert
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca ceremonie in Veldhoven

  Reactie

  Na een noodzakelijke voorbereiding van enkele dagen, zowel mentaal als lichamelijk (het vasten) was dan eindelijk de dag aangebroken. Vastberaden maar toch erg zenuwachtig werd ik ‘s ochtends in een zeer ontspannen sfeer ontvangen en op mijn gemak gesteld door de aanwezige begeleiding. Joris had mij op het traject naar deze dag toe al meer dan goed begeleid met de nodige informatie en Xander stelde mij met zijn uitleg en charisma op de desbetreffende zenuwachtige ochtend helemaal op mijn gemak.
  Na een korte kennismaking en duidelijke uitleg van Xander kon de reis dan eindelijk beginnen. Ik heb op deze dag 2 mooie reizen mogen maken, de 1e reis was ik duidelijk nog aan het zoeken in mijn eigen bewustzijn. Voornamelijk omdat ik vooraf niet geheel duidelijk een intentie voor mezelf had uitgezet en deels omdat ik te zeer aan het genieten was van het gevoel dat de Ayahuasca mij bracht.

  Nadat de 1e reis erop zat hebben we in een erg prettige ambiance een kop thee gedronken en onze ervaringen gedeeld. Toen was het tijd voor de 2e reis, en wat voor een reis!!! Ik heb gehuild van geluk en plezier, ik heb onverwerkte emoties en gebeurtenissen uit een ver verleden onder ogen mogen en ook moeten zien.
  Er waren momenten dat ik mezelf heel erg kinds voelde, bijna als een baby maar toch heel volwassen helder. Een intens gevoel van liefde en eenheid met alles om me heen. Het was werkelijk een onvergetelijke ervaring die ik echt iedereen aan kan raden. Het is nu een week na mijn 2 mooie reizen en ik ervaar nog steeds alleen maar positieve veranderingen, ik voel me erg liefdevol, erg rustig van geest en ontzettend helder in mijn doen en laten. Mijn eerste ervaring met deze mooie plant heb ik in een setting met mijn beste vrienden mogen ervaren wat daardoor ook resulteerde in een ongelooflijk besef van eenheid in onze vriendschap, toen we daar lagen maar ook nu nog.
  Na mijn onbeschrijflijk mooie 2e reis hebben we met zijn allen inclusief begeleiding heerlijk wat gegeten (je krijgt nl. erg trek na zo een dag en het vasten). Heerlijk fris fruit, een lekker broodje en verse eigengemaakte soep stond er voor ons klaar!! We hebben onze ervaringen opnieuw gedeeld en zijn in de loop van de avond weer fijn huiswaarts gekeerd. Al met al was deze dag misschien wel de mooiste van mijn leven, misschien wel life-changing in a positive way!!
  De begeleiding vooraf en zeer zeker op de dag zelf is meer dan perfect en erg ongedwongen. Ik kan dan ook iedereen aanraden om net als mij deze onvergetelijke ervaring mee te maken. Voor mezelf weet ik een ding in ieder geval zeker; ik ben zeer zeker nog niet klaar met reizen, nog zoveel te ontdekken over mezelf.

 • Micha
  Geplaatst op 07:48h, 27 september Beantwoorden

  Naam
  Micha
  Woonplaats
  Weert
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca ceremonie

  Reactie

  Na de ceremonie was de terugweg naar huis ook super. Ik reed 110 km/p.uur ipv altijd maar te hard rijden en haasten voor weet ik veel waarom. Ik had door mijn voorruit continue een grote mooie maan in beeld. Met Soul muziek op de achtergrond (typisch) was alles compleet. Vannacht verschillende keren wakker geworden maar denkend aan wat ayahuasca mij in zo een korte tijd heeft gebracht en weer vredig in slaap gevallen. Vandaag opgestaan en in de tuin gaan staan met de wind in mijn gezicht de geluiden om mij heen opgenomen, de bijen die van bloem naar bloem vliegen. Toen kwamen de tranen. Tranen van geluk en een opgekropte periode die ik nou achter mij kan laten. Ik weet wat mij te doen staat en ben zooooo dankbaar dat ik dit mee heb mogen maken. De liefde die ik weer heb voor alles en iedereen is onmeetbaar. Mijn ervaring met verschillende mensen gedeeld en laten weten wat ze voor mij betekenen is zo mooi. Man wat had ik dit nodig. Ik vraag mij nou ook niet meer af waarom ik hiervoor zo krom dacht over bepaalde dingen. Die tijd is geweest. Kan mij niet herinneren wanneer en of ik mij ooit zo gelukkig heb gevoeld, zeg ik met weer tranen in mijn ogen. Bedankt en kijk uit naar onze volgende ontmoeting.

 • Henriette
  Geplaatst op 07:51h, 19 september Beantwoorden

  Naam
  Henriette
  Woonplaats
  Den Haag
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca ceremonie

  Reactie

  Beste Xander,

  Ik wil je bedanken voor de 2 bijzondere ayahuasca ervaringen die ik tot op heden mee heb mogen maken onder jouw bezielende begeleiding in een veilige omgeving. Ik was behoorlijk bang voor mijn eerste ritueel, maar door jouw rustige uitstraling, fijne energie , heldere uitleg en niet zweverige aanpak waren mijn twijfels snel weg.
  Tijdens de reizen heb ik mooie dingen mogen zien, maar heb ook behoorlijk confronterende lessen en boodschappen gekregen. Helder en duidelijk. Vaak ook herhalend. Net zolang werden dingen herhaald tot ik het begreep.

  Het was voor mij een diep spirituele ervaring die nergens mee te vergelijken is. Ik heb wel het e.e.a. gedaan op spiritueel gebied, maar ayahuasca heeft alles overtroffen. Wat ik de eerste dag heb mogen zien en ervaren daar was ik al minimaal 20 jaar naar op zoek. Nooit vond ik de antwoorden. Mijn bewustzijn liet zich door niets echt openen. Veel geld aan spirituele trainingen, rituelen, sessies en boeken heb ik uitgegeven om te komen waar ayahuasca me in 2 reizen bracht. Wat ik eerder deed zal best hebben bijgedragen, maar tot de kern kwam ik niet. Achteraf gezien kwam ik niet eens een klein beetje in de buurt.
  Na de eerste ceremonie, ruim 2 maanden geleden, is mijn leven al behoorlijk veranderd. Er is voor mij zeker een verschil tussen mijn leven voor ayahuasca en na ayahuasca. De veranderingen zijn blijvend en niet op wilskracht gebaseerd.

  Wat ayahuasca mij in ieder geval heeft gebracht:
  – Mijn ongezonde, destructieve eetpatroon heeft plaatsgemaakt voor een gezonde levensstijl
  – kan veel meer in het hier en nu leven
  – ben bewuster bezig met de aarde
  – ben verlost van door mezelf opgeplakte etiketjes, w.o. het etiket HSP.
  – HSP was voor mij 100% een illusie.
  – Ik ben mijn eigen beperking niet langer meer
  – mijn energie is veel liefdevoller, voor mezelf en voor anderen
  – cynisme en zelfspot zijn vervangen door mededogen
  – mijn eeuwige zwarte kleren maken langzaam plaats voor lichtere kleuren
  – angsten voor de toekomst heb ik bijna niet meer
  – kan me makkelijker verbinden
  – ben weer in contact met mijn ziel, de bron
  – ik accepteer dingen gewoon zoals ze gaan
  – Ayahuasca gaf me weer een stem en haalde me uit mijn eigen schaduw
  – mijn onzekerheden beperken me niet meer in mijn functioneren
  – ik ontleen mijn bestaansrecht niet meer uit bevestigingen van anderen
  – ik weet weer waarom ik hier ben

  Tot slot; mijn leven was leuk, maar nu nog veel leuker, liefdevoller en zinvoller.

 • Lisa
  Geplaatst op 07:43h, 14 augustus Beantwoorden

  Naam
  Lisa
  Woonplaats
  Switzerland
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca ceremony

  Reactie

  I had been wanting to do Ayuvasca for around 2 years but I never felt confident I had found the right person to do it with and also the time never seemed right. After 2 years I finally learned that Xander offered this and I immediately felt that this was the right time and also the right person.
  When I arived at the location I felt very happy. Everything had been prepared with so much love, it looked cosy and very inviting. We were only a small group of girls as I found it very important for my first time to not be in a huge group of people who I don’t know. Xander made us all feel at peace and explained everything in detail. I felt I could trust him and that he knew what he was doing.
  My first Ayuvasca experience, while very intense, was probably the number one spiritual experience I had in my life. And I already did a lot of self-development work and meditation etc. Nothing can be compared to that. It’s so therapeutic and healing in a wonderful way. I understood so much more about myself, my karmic contracts with people and what I needed to heal and let go of. It was so liberating and eye opening.
  I’m sure I will meet Xander again and continue on this wonderful journey. Thank you Xander for everything and hope to see you soon again!
  Lisa, August

 • Joris Janssen
  Geplaatst op 14:45h, 16 mei Beantwoorden

  Naam
  Joris
  Woonplaats
  Veldhoven
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca Ceremonie

  Reactie

  Wat een bijzonder mooie, leerzame en intense dag heb ik beleefd! De begeleiding van Xander voelde direct als vertrouwd. Hij wist op een hele relaxte manier aan ieder de ruimte te geven om de eigen reizen te beleven. Ik gun iedereen zo eenzelfde ervaring!

 • Regina Voll
  Geplaatst op 16:49h, 29 april Beantwoorden

  Naam
  Regina
  Woonplaats
  Eindhoven
  Deelgenomen aan
  Ayahuasca Ceremonie

  Reactie

  Ayahuasca! Vorig jaar zomer voor het eerst over gehoord; het zou helend zijn..
  Aangezien ik zelf nog wel wat te helen had, heb ik de stoute schoenen aangetrokken om zo’n reis mee te gaan maken.
  Op een zondagochtend in april was het dan zover. Nadat ik de 2 drankjes had gedronken besefte ik dat ik niet meer terug kon.
  Ik had zelf de keuze gemaakt om dit te doen, maar op dat moment vond ik het wel heel erg eng geworden. Ik moest er doorheen.
  Alleen…! Alleen, dat was iets was bij mij niet voorkwam. Als jongste uit een gezin met 12 kinderen was er altijd wel iemand in de buurt.
  Nu niet! Ik moest er alleen doorheen. Ik wilde het niet.
  Xander was natuurlijk wel in de buurt, als begeleider, en dat was fijn om te weten en te beseffen.
  Ik moest er wel alleen doorheen; ik mocht het alleen doen!
  Toen dat inzicht er kwam, was ook mijn verzet weg…..
  Vanaf dat moment was het alleen maar fijn. Ik heb genoten van de illusie dat ik over werd genomen door dieren. Een evolutie door
  de eeuwen heen, met dieren, de bijbehorende dierengeluiden en mondbewegingen. Ik kreeg er plezier in.
  Toen de indianenmuziek werd afgespeeld was het alsof ik thuis kwam; thuis in mijn eigen ik. Ik was een squaw en ik danste op de muziek,
  die mijn stamhoofd maakte. Heerlijk om daarin te zitten. Heerlijk om mee te zingen, te dansen en te praten. Dit mocht van mij de hele dag duren….
  ‘s-middags kregen we weer 2 drankjes voor een nieuwe reis. Totaal anders dan de ochtendreis. In deze reis mocht ik helemaal mezelf zijn.
  Ik heb de hele reis een gesprek gehad met………….mezelf. Jeeej, wat verhelderend kan dat zijn. Ontzettend veel inzichten mogen ontvangen.
  Super om te doen.
  Nu, enkele weken later ga ik nog altijd in gesprek te gaan met mezelf. Iets wat ik van tevoren nooit deed.
  Ik ben door mijn eigen grenzen heen gegaan. En ik merk dat ik nu nog steeds grenzen overga, meer dan ik voorheen deed.
  Ik heb er absoluut geen spijt van. Xander is een fijne en betrouwbare begeleider voor een Ayahuasca reis.
  Hij heeft mij tussendoor de aanwijzing gegeven dat ik bij mezelf mocht blijven in de volgende reis.
  Hierdoor heb ik s’-middags ontzettend veel inzichten gekregen.
  Dank je wel, Xander, voor deze mooie (reis-)dag. Ik kom nog een keer een reisje bij je maken!
  Regina

Geef een reactie