Zelfrealisatie

Wat kun jij hieruit halen?

Wat is de essentie van het leven dat je leidt?
Waar word je oprecht gelukkig van?
Welke vorm geef jij aan de bestemming van jouw leven?

 

Vanuit deze vragen gaan we jou meer in contact te brengen met je essentie en de bron van je identiteit, je Ziel. Er zijn drie één -op- één sessies en een optionele groepssessie.

 

Hoe we te werk gaan

In de eerste sessie maken we persoonlijk kennis en stemmen we je doelstelling zoveel mogelijk af op je wensen. We creëren via een gesprek meer inzicht in het levenspad dat je aan het bewandelen bent en de keuzes die je tot op heden hebt gemaakt. Het doel is een duidelijk en realistisch zelfbeeld vast te stellen.

Duur: circa 90 minuten.

 

In de tweede sessie gaan we jouw kernkwaliteiten en passie beter naar voren laten komen. We bekijken hoe je dit in de praktijk vorm kunt geven. Wat weerhoudt jou ervan uiting te geven aan je kernkwaliteiten en waar zorgt angst voor een blokkade? We gaan op zoek naar de bron van deze angsten om deze om te zetten in iets positiefs. Het doel is heling en bewustwording.

Duur: circa 60 minuten.

 

In de derde sessie gaan we met ‘de nieuwe jij’ aan de slag. Welke keuzes heb je tot op heden gemaakt? Welke richting wil je op en wat heb je hierbij nodig? Het doel is enthousiasmeren en praktisch vormgeven van keuzes.

Duur: circa 60 minuten.

 

Bovengenoemde is uit te breiden met een één-daagse Ayahuasca ceremonie in groepsverband. De Ayahuasca ceremonie kan voor een enorme boost in het proces van zelfrealisatie zorgen. De ceremonie zal plaatsvinden tussen de tweede en de derde sessie.

 

Informatie

  • Een sessie zelfrealisatie duurt 60 of 90 minuten.
  • De kosten zijn €225,- zonder Ayahuasca ceremonie en €325,- met Ayahuasca ceremonie.
  • De afspraken vinden plaats in overleg binnen een tijdspanne van ongeveer 6 weken.
  • Via onderstaand formulier kun je een afspraak aanvragen. Binnen 48 uur ontvang je een reactie.

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht